Szolgáltatások és Árak

Belső tisztítás és ápolás

Ár: 3000 Ft

Belső tisztítás: száraz-nedves porszívózás, műszerfal és a belső műanyagok törlése és ápolása (szilikon mentes), farcok tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, gumiszőnyegek tisztítása.
Szilikon mentesen!


Külső tisztítás és ápolás

Ár: 3000 Ft

Külső tisztítás és ápolás: Az autó külső karosszériájának tisztása és ápolása, visszapillantó tükrök tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, dísztárcsa (alufelni) tisztítás, gumiabroncs külső felületének tisztítása, ápolása.


Belső- és Külső tisztítás és ápolás

Ár: 5500 Ft

Külső – belső tisztítás és ápolás: száraz-nedves porszívózás, műszerfal és a belső műanyagok törlése és ápolása, farcok tisztítása, gumiszőnyegek tisztítása. Az autó külső karosszériájának tisztása és ápolása, visszapillantó tükrök tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, dísztárcsa (alufelni) tisztítás, gumiabroncs külső felületének tisztítása, ápolása. Szilikon mentesen!


Kárpit tisztítás és autóápolás csomag + AJÁNDÉK ózonos klímatisztítás

Itt a nyár, tisztíttasd meg járműved KÍVÜL-BELÜL! Megtisztítjuk a kocsi belsejét, a padló-, ülés- és csomagtartó kárpitot. Megtisztítjuk és ápoljuk a külsejét , valamint ajándékba fertőtlenítjük a jármű klíma- és levegőrendszerét illetve az utasterét is, hogy egy tiszta, jó illatú és fertőtlenített autót kapj vissza teljesen száraz állapotban!

Ár: 19900 Ft

Belső, külső tisztítás és ápolás, mélykárpit tisztítás (vizes és gőzös) + AJÁNDÉK ózonos klímatisztítás (TÖBB INFO)

Belső tisztítás: száraz-nedves porszívózás, műszerfal és a belső műanyagok törlése és ápolása (szilikon mentes), falcok tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, gumiszőnyegek tisztításaKülső tisztítás és ápolás: Az autó külső karosszériájának tisztása és ápolása, visszapillantó tükrök tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, dísztárcsa (alufelni) tisztítás, gumiabroncs külső felületének tisztítása, ápolása.Mélykárpit tisztítás: gőzős és vizes kárpit tisztítás valamint foltmentes szárítás ipari szárítógéppel Eladásra történő felkészítés

Ár: 22900 Ft

Egy megfelelően felkészített autó több tíz- vagy százezer fortinttal többet érhet, mint egy igénytelen, elhanyagolt! Eladás előtt takaríttasd velünk járműved és könnyebben, jobb áron tudod értékesíteni!

Alapos belső, külső tisztítás és ápolás, mélykárpit tisztítás!


Ózonos klímatisztítás

Ár: 4500 Ft

A gépjármű klíma és légrendszerének valamint utasterének tisztítása, fertőtlenítése ózonos fertőtlenítő technológia segítségével. További információ


Felületi folt eltávolítás

Ár: 500 Ft / ülés

Folt eltávolítás, a kárpit felső rétegének tisztítása.


Fényszóró polír

Ár: 2000 Ft / lámpa

Fényszórók több lépcsős csiszolása és több lépcsős polírozása. Az időtartam (60 perc) két lámpára vonatkozik.


Állapot felár: állatszőrős

Ár: 2000 Ft

Állatszőrős autónál 2000 Ft az egységes felár.


Méret felár

Ár: 2000-3000 Ft

Egyterű, családi (5-6-7 személyes) – és terepjáró autó: +2000 Ft
9 személyes- és kisteherautó: + 3000 FtTEL: 06-30-470-4026