KÁRPIT TISZTÍTÁS AKCIÓ!

Mivel számunkra fontos a környezetvédelem és Kedves Ügyfeleink egészsége is, ezért  idén tavasszal AJÁNDÉK ózonos klímatisztítással szolgálunk az alábbi KIEMELT szezonális akciónkban:

Kárpit tisztítás és autóápolás csomag + AJÁNDÉK ózonos klímatisztítás

Itt a nyár, tisztíttasd meg járműved KÍVÜL-BELÜL! Megtisztítjuk a kocsi belsejét, a padló-, ülés- és csomagtartó kárpitot. Megtisztítjuk és ápoljuk a külsejét, valamint ajándékba fertőtlenítjük a jármű klíma- és levegőrendszerét illetve az utasterét is, hogy egy tiszta, jó illatú és fertőtlenített autót kapj vissza teljesen száraz állapotban!

Időtartam: 240 perc (szárítással együtt)

Ár: 22900 Ft

Belső és külső tisztítás és ápolás, mélykárpit tisztítás (vizes és gőzös) + ózonos klímatisztítás (TÖBB INFO)

Belső tisztítás: száraz-nedves porszívózás, műszerfal és a belső műanyagok törlése és ápolása (szilikon mentes), falcok tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, gumiszőnyegek tisztításaKülső tisztítás és ápolás: Az autó külső karosszériájának tisztása és ápolása, visszapillantó tükrök tisztítása, szélvédők- és oldalüvegek tisztítása, dísztárcsa (alufelni) tisztítás, gumiabroncs külső felületének tisztítása, ápolása.

Mélykárpit tisztítás: gőzös és vizes kárpit tisztítás valamint foltmentes szárítás ipari szárítógéppel.Akár “Hozom-viszem” szolgáltatással!

Telefonon és Viberen is

TEL: 06-30-470-4026


TÖBBI SZOLGÁLTATÁSUNK: KATT IDE